icon-search
icon-search
  • IMG_20210121_221356.jpg
  • IMG20200916121223.jpg
  • IMG20200916121232.jpg
  • IMG20200918135331.jpg
  • IMG20200923144811.jpg
  • IMG20200925202437.jpg
  • IMG20200927173234.jpg
  • IMG20200928143745.jpg
  • IMG20200930004937.jpg
  • IMG20200930214627.jpg
  • IMG20200930222653.jpg
  • IMG20201001001036.jpg
  • IMG20201002203618.jpg
  • IMG20201002222947.jpg
  • IMG20201005085308.jpg
  • IMG20201005122014.jpg
  • IMG20201006152606.jpg
  • IMG20201006232826.jpg
  • IMG20201013123412.jpg
  • IMG20201016081826.jpg
  • IMG20201021223925.jpg
  • IMG20201021225353.jpg
  • IMG20201022143831.jpg
  • IMG20201022225501.jpg
  • IMG20201022234608.jpg
  • IMG20201027155801.jpg
  • IMG20201102143842.jpg
  • IMG20201102143907.jpg
  • IMG20201103122433(1).jpg
  • IMG20201104120706.jpg
  • IMG20201114201140.jpg
  • IMG20201114220507.jpg
  • IMG20201123201312.jpg
  • IMG20201127220656.jpg
  • IMG20201128153657.jpg
  • IMG20201128192529.jpg
  • IMG20201130230843.jpg
  • IMG20201201114813.jpg
  • IMG20201201115226.jpg
  • IMG20201203131920.jpg
  • IMG20201203143034.jpg
  • IMG20201203143058.jpg
  • IMG20201203143121.jpg
  • IMG20201203143143.jpg
  • IMG20201203143204.jpg
  • IMG20201203150409.jpg
  • IMG20201203150435.jpg
  • IMG20201205220633.jpg
  • IMG20201206091828.jpg
  • IMG20201206181123.jpg
  • IMG20201207135433.jpg
  • IMG20201207180107.jpg
  • IMG20201211195730.jpg
  • IMG20201211223213.jpg
  • IMG20201212021051.jpg
  • IMG20201212024404.jpg
  • IMG20201215225209.jpg
  • IMG20201216133539.jpg
  • IMG20201216164155.jpg
  • IMG20201217212946.jpg
  • IMG20201218004436.jpg
  • IMG20201219132349.jpg
  • IMG20201221121944.jpg
  • IMG20201221122000.jpg
  • IMG20201221122014.jpg
  • IMG20201221122027.jpg
  • IMG20201222103542.jpg
  • IMG20201222103735.jpg
  • IMG20201223230710.jpg
  • IMG20201223230827.jpg
  • IMG20210102192147.jpg
  • IMG20210106102535.jpg
  • IMG20210114193800.jpg
  • IMG20210119211646.jpg
  • IMG20210128214734.jpg
  • IMG20210131185350.jpg
  • IMG20210202193918.jpg
  • IMG20210206181931.jpg
  • IMG20210207191738.jpg
  • IMG20210211141227.jpg
  • IMG20210213000704.jpg
  • IMG20210214234001.jpg
  • IMG20210218153144.jpg
  • IMG20210225155623.jpg
  • IMG20210304224233.jpg
  • IMG20210506135001.jpg
  • IMG20210506135030.jpg
  • IMG20210529062613.jpg
  • IMG20210531223057.jpg
  • IMG20210601015754.jpg
  • IMG20210607015400.jpg
  • IMG20210611010041.jpg
  • IMG20210613230616.jpg
  • IMG20210615205448.jpg
  • IMG20210624100545.jpg
  • IMG20210626223454.jpg
  • IMG20210628070836.jpg
  • IMG20210628215029.jpg
  • IMG20210629085245.jpg
  • IMG20210630161854.jpg
  • IMG20210703121952.jpg
  • IMG20210703122014.jpg
  • IMG20210703122045.jpg
  • IMG20210705171721.jpg
  • IMG20210709223646.jpg
  • IMG20210709224945.jpg
  • IMG20210711143512.jpg
  • IMG20210810173620.jpg
  • IMG20210819150940.jpg
  • IMG20210819162353.jpg
  • IMG20211015201715.jpg
  • IMG20211015204943.jpg

Sticker Produk Murah

RM 0.00
- +
icon-bag Add to Cart
Home

Sticker Waterproof Percuma Dengan Pembelian Sticker Label Murah
Nak yang murah atau yang percuma⁉️❓
Kita bagi dua² skali 😱😱
Tapi sebelum kita teruskan, nak habaq mai sticker tu boleh siap dalam masa 2 jam je tau❓❓
Sticker murah, dapat free dan siap 2jam je... Betul ke?? Betul tu sedare....


Kamilah yang paling faham keperluan sticker anda dkt dunia ni 🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️


Jenis² sticker yang kami sediakan :-
🖨️ Mirrorcoat glossy (paling feveret)
🖨️ Simili @ matte
🖨️ Waterproof glossy / matte
🖨️ Waterproof transparent tebal / nipis.


Boleh siap 2 jam je❓
Iyeee.. Kami boleh siapkan dalam masa 2 jam sahaja sticker anda tu. Harga kami pun harga yang mampu milik. Kami sediakan terus harga dekat bawah, senang nanti anda nak plan bajet.


1. Jenis sticker : Mirrorcoat glossy / matte
Harga :
RM17.90/100PCS (3X3CM)
RM22.90/100PCS (4X4CM & 5X5CM)
RM27.90/100PCS (6X6CM)
RM32.90/100PCS (7X7CM)
Lain-lain size, bergantung pada size yg diperlukan.


2. Jenis sticker : Waterproof PVC white glossy / matte & waterproof PVC transparent
Harga :
RM29.90/100PCS (3X3CM)
RM34.90/100PCS (4X4CM & 5X5CM)
RM39.90/100PCS (6X6CM)
RM44.90/100PCS (7X7CM)
Lain-lain size, bergantung pada size yg diperlukan.


Nota penting :-
📌Design adalah percuma bagi design² yg sedia ada dalam template kami. Custom design RM15 bagi setiap design. Design sendiri adalah percuma.
📌Dengan kami tak ada min order, nak sekeping pun kami buatkan. Tapi untuk melayakkan anda dapat promo free sticker waterproof ni, anda kena tempah min 200pcs. Tempah 200pcs, dpt 50pcs free sticker waterproof.
📌Delivery seluruh kawasan lembah kelang. Cas delivery bermula dari RM5 dan RM0.50 utk km yang seterusnya.
📌Postage kami ada beberapa pilihan kurier, jadi kami tetapkan harga untuk postage RM8. Kalau postage lebih tinggi, kami tanggung, kalau postage lebih rendah kami mintak halal.

Your Cart
Your cart is currently empty.
Continue browsing here.